unde ne gasesti

Salut! Ne bucurăm că ne-ai descoperit și că vrei să ne faci o vizită! 🙂 Încă nu avem un spațiu al nostru în care să ne expunem produsele, dar te încurajăm să faci o comandă online. Ne-am bucura să ne și cunoaștem în cadrul unuia dintre târgurile la care participăm și, pentru a afla pe la ce evenimente mai ajungem, te invităm să ne urmărești pe Facebook și pe Instagram.

***

Iar dacă arde și e musai să intri chiar azi în posesia unui accesoriu mokko, poți să le faci o vizită partenerilor noștri, după cum urmează:

District 24

DISTRICT 24 Showroom | în București

District 24 este un showroom dedicat exclusiv designerilor români. Vei găsi haine și încălțăminte lucrate în România, dar și accesorii fashion. Este ”a doua noastră casă”, locul în care reîmprospătăm stocul săptămânal și locul în care vă putem lăsa și comenzi plasate pe site.

Unde? În zona Piața Romană – Cărturești Verona, pe Pitar Moș nr. 19 (fix vis-à-vis de biserica Pitar Moș). Se intră pe poartă, se trece prin tot gangul și, la capătul acestuia, în dreapta, o să fie ușa de intrare în clădire. Interfon 02, apoi pe scări la etajul 1 – apartamentul 2.

Program: Luni – Vineri, 14:00 – 19:00 | Sâmbătă – Duminică, 13:00 – 17:00

Contact: Ema – 0755 096 942

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, seturi mamă – copil din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei și coliere din colecția MOON.

Re-Collections by Garderoba Infinită | în București

Re-Collections by Garderoba Infinită aduce un concept nou, de shopping fără regrete, având în portofoliu colaborări benefice pentru modă: colecții în serii limitate lucrate manual sau realizate din materiale reciclate și fibre alternative, cruely-free, non toxice față de mediu. De asemenea, se regăsesc produse de outlet preluate din colecțiile anterioare ale designerilor români sau ale unor shopuri locale și, nu în ultimul rând, produse pre-owned, de modă circulară, purtate o dată sau niciodată.

Unde? În zona Gara Basarab, pe Șos. Nicolae Titulescu 119

Program: Luni – Vineri, 9:00 – 20:00 | Sâmbătă, 12:00 – 18:00

Contact: Adriana – 0729 699 608

Ce găsești? Broșe și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, seturi mamă – copil din colecția #CuInimaLaPurtător, coliere din colecția MOON

Minao Câmpineanu | în București

Unde? În zona Piața Universității, pe Ion Câmpineanu nr. 1. Se intră pe ușa principală și apoi imediat în dreapta.

Program: Luni – Vineri, 11:00 – 19:30

Contact: Nausica – 0722 816 655

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei și coliere din colecția MOON

NOW and WOW | în București

Unde? În zona Piața Sf. Gheorghe, pe Pătrașcu Vodă nr. 2

Program: Luni – Vineri, 12:30 – 19:30 | Sâmbătă: 11:30 – 18:00

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei și coliere din colecția MOON

Jujube Atelier | în Sibiu

Jujube Atelier este un concept store din centrul Sibiului, un loc magic în care vei găsi aranjamente florale, lumânări parfumate și accesorii deosebite, toate lucrate în România. Jujube Atelier este despre știinta de a trăi frumos.

Unde? Pe Faurului nr. 19

Program: Luni – Vineri, 13:00 – 18:00 | Sâmbătă, 11:00 – 15:00

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei și coliere din colecția MOON

MONOTON | în Timișoara

MONOTON este spațiul din Timișoara în care cele mai cool branduri românești sunt aduse sub același acoperiș. Au o selecție specială de bijuterii, accesorii, obiecte de design interior, tricouri, echipamente de Yoga, lenjerie intimă… și tot așa, toate made in RO. 🙂

Unde? Pe strada Lucian Blaga nr. 10, în centrul orașului Timișoara

Program: Luni – Sâmbătă, 16:00 – 19:00

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, seturi mamă – copil din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei din colecția MOON.

Monoton Timisoara