unde ne gasesti

Salut! Ne bucurăm că ne-ai descoperit și că vrei să ne faci o vizită! 🙂 Încă nu avem un spațiu al nostru în care să ne expunem produsele, dar te încurajăm să faci o comandă online. Ne-am bucura să ne și cunoaștem în cadrul unuia dintre târgurile la care participăm și, pentru a afla pe la ce evenimente mai ajungem, te invităm să ne urmărești pe Facebook și pe Instagram.

***

Iar dacă arde și e musai să intri chiar azi în posesia unui accesoriu mokko, poți să le faci o vizită partenerilor noștri, după cum urmează:

District 24

DISTRICT 24 Showroom | în București

District 24 este un showroom dedicat exclusiv designerilor români. Vei găsi haine și încălțăminte lucrate în România, dar și accesorii fashion.

Unde? În zona Piața Romană, pe Pitar Moș nr. 19, în spate la Cărturești Verona. Intrarea se face prin gang, apoi în dreapta, pe scări, până la etajul 1. Apartament 2, interfon 02.

Program: Luni – Vineri, 13:00 – 19:00 | Sâmbătă – Duminică, 13:00 – 17:00

Ce găsești? Broșe, brățări, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, seturi mamă – copil din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei și coliere din colecția MOON

Jujube Atelier | în Sibiu

Jujube Atelier este un concept store din centrul Sibiului, un loc magic în care vei găsi aranjamente florale, lumânări parfumate și accesorii deosebite, toate lucrate în România. Jujube Atelier este despre știinta de a trăi frumos.

Unde? Pe Faurului nr. 19

Program: Luni – Vineri, 13:00 – 18:00 | Sâmbătă, 11:00 – 15:00

Ce găsești? Broșe, cercei, brățări și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei și coliere din colecția MOON

Monoton Timisoara

MONOTON | în Timișoara

MONOTON este spațiul din Timișoara în care cele mai cool branduri românești sunt aduse sub același acoperiș. Au o selecție specială de bijuterii, accesorii, obiecte de design interior, tricouri, echipamente de Yoga, lenjerie intimă… și tot așa, toate made in RO. 🙂

Unde? Pe strada Lucian Blaga nr. 10, în centrul orașului Timișoara

Program: Luni – Sâmbătă, 16:00 – 19:00

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, seturi mamă – copil din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei din colecția MOON.

Boutique de Stil | în Cluj

Boutique de Stil este un magazin în care vei găsi exclusiv haine și accesorii create de designeri români. Ideea s-a nascut din dorința de a promova valorile tradiționale și de a încuraja publicul să cumpere produsele artiștilor autohtoni și de a-i susține în același timp.

Unde? Pe strada Baba Novac nr. 8, în Centrul Vechi al orașului Cluj

Program: Luni – Vineri, 10:00 – 18:00 | Sâmbătă, 10:00 – 14:00

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei din colecția MOON