#CuInimaLaPurtător este o colecție de accesorii minimaliste din lemn, o colecție creată pentru cei care cred în libertate, în toleranță, în umanitate.
Este o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii – inima.


100,00 lei140,00 lei

Tot în spiritul iubirii am derivat și setul pentru mamă și copii, creat pentru a celebra legătura maternă, indiferent de vârsta purtătorilor, căci setul poate fi cumpărat atât de către mamă pentru copii, cât și de către copii pentru mamă. Vine într-o cutie elegantă, din carton alb sidefat, stanțat cu inimă aurie, pentru ca bucuria cadoului să fie completă. ♥️

Pandantivele sunt prelucrate din placaj din lemn de plop și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Nuanța o alegi tu din cele 14 variante disponibile pentru set.

Poți vedea cum arată în paletarul de aici

PS: Dacă îți dorești un set cu mai multe inimi ”copil”, te rog să ne scrii la hello@mokko.ro și te ajutăm negreșit. 🙂 Dacă îți dorești culori diferite în cadrul setului sau inima mică sub formă de breloc în loc de colier, ne poți transmite acest lucru în câmpul „note comandă” de pe pagina de check out.

*de asemenea, dacă ai comandat mai multe produse pentru tine și nu le dorești împachetate separat, te rog să ne precizezi și acest lucru. For the love of nature. 🌳

Golește