Salut! Ne bucurăm că ne-ai descoperit și că vrei să ne faci o vizită! 🙂 Nu avem încă un spațiu al nostru în care să ne expunem produsele, dar te încurajăm să faci o comandă online. Ne-am bucura să ne și cunoaștem în cadrul unuia dintre târgurile la care participăm lunar și, pentru a afla pe la ce evenimente mai ajungem, te invităm să ne urmărești pe Facebook și pe Instagram.


“Dragii Mokko-ului, vă încurajăm și noi ca în această perioadă să alegeți să rămâneți acasă. Este o perioadă dificilă pentru toți, din multe puncte de vedere, știm că micii antreprenori, așa cum suntem și noi, vor fi afectați de contextul actual, dar sănătatea este prioritară. Și noi, să știți, stăm acasă.

***

Nu vom mai participa la târguri în următoarea perioadă, magazinele partenere sunt închise, dar primim în continuare comenzi online. Lucrăm și livrăm în condiții de siguranță, iar în lunile aprilie și mai, la achiziția oricărui accesoriu din colecția #CuInimaLaPurtător donăm 10% din valoarea acestuia către Asociația Zi de Bine pentru proiectul #ScutPentruSpitale.

***

Aveți grijă de voi! ❤️”


Iar dacă arde și e musai să intri chiar azi în posesia unui accesoriu mokko, poți să le faci o vizită partenerilor noștri, după cum urmează:

Dacia24 Showroom

Dacia24 este un showroom dedicat designerilor români. Vei găsi haine și încălțăminte lucrate în România, dar și accesorii fashion.

Unde? La Piața Romană, pe Bd. Dacia nr. 24, vis-a-vis de Hotel Duke. Intrarea se face pe la ușile duble din lemn, apoi urcați pe scările din dreapta până la etajul 1. Imediat pe dreapta este ușa către showroom.

Program: Luni – Vineri, 13:00 – 19:00. Uneori este deschis și în weekend.

Ce găsești? Broșe, brățări, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, seturi mamă – copil din colecția #CuInimaLaPurtător, coliere din colecția ENSO ZEN.


Seneca AntiCafe

Seneca AntiCafe este un spațiu gândit pentru lucru, lectură și relaxare.  Bibliotecă, librărie, co-working space, ceainărie și toate la un loc, Seneca are acum și o zonă dedicată cadourilor deosebite lucrate în România.

Unde? La Piața Victoriei, pe Strada Arhitect Ion Mincu nr. 1

Program: Luni – Duminică, 09:00 – 21:00

Ce găsești? Broșe și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător


NOW and WOW

NOW and WOW este un butic chic fondat în 2004, în București, un magazin cunoscut pentru tinerele în căutare de haine și accesorii aparte. Majoritatea produselor sunt lucrate în România.

Unde? Între Piața Universității și Piața Unirii, pe Strada Pătrașcu Vodă nr. 2

Program: Luni – Vineri, 11:00 – 20:30 | Sâmbătă, 11:00 – 18:30

Ce găsești? Broșe și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător


Autentic – în Brașov

Magazin Autentic - BrasovAutentic este un magazin în care vei găsi exclusiv produse lucrate în România – articole vestimentare unice, accesorii inedite, decorațiuni deosebite. Ideea s-a nascut din dorința de a promova valorile tradiționale și de a încuraja publicul să cumpere produsele artiștilor autohtoni și de a-i susține în același timp.

Unde? Pe strada Michael Weiss nr. 21, în Centrul Vechi al orașului Brașov

Program: Miercuri – Sâmbătă, 12:00 – 20:00 | Duminică, 12:00 – 18:00

Ce găsești? Broșe, brățări și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, coliere din colecția Micul Prinț, coliere din colecția ENSO ZEN.Contactează-ne

Dacă vrei să iei legătura cu noi, ne poți trimite mesajul tău prin intermediul formularului de mai jos sau direct la hello@mokko.ro.

Îți spunem sincer, abia așteptăm să vedem ce mesaj o să ne trimiți. Poate ai o idee de proiect, poate vrei să afli mai multe despre noi, poate vrei pur și simplu să ne trimiți un gând bun sau o sugestie… ah, ce frumoasă e lumea posibilităților! 🙂

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Mesajul tău pentru noi