Salut! Ne bucurăm că ne-ai descoperit și că vrei să ne faci o vizită! 🙂 Nu avem încă un spațiu al nostru în care să ne expunem produsele, dar te încurajăm să faci o comandă online. Ne-am bucura să ne și cunoaștem în cadrul unuia dintre târgurile la care participăm lunar și, pentru a afla pe la ce evenimente mai ajungem, te invităm să ne urmărești pe Facebook și pe Instagram.

Iar dacă arde și e musai să intri chiar azi în posesia unui accesoriu mokko, poți să le faci o vizită partenerilor noștri, după cum urmează:

Dacia24 Showroom

Dacia24 este un showroom dedicat designerilor români. Vei găsi haine și încălțăminte lucrate în România, dar și accesorii fashion.

Unde? La Piața Romană, pe Bd. Dacia nr. 24, vis-a-vis de Hotel Duke. Intrarea se face pe la ușile duble din lemn, apoi urcați pe scările din dreapta până la etajul 1. Imediat pe dreapta este ușa către showroom.

Program: Luni – Vineri, 13:00 – 19:00. Uneori este deschis și în weekend.

Ce găsești? Broșe și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, coliere din colecția Micul Prinț, coliere din colecția ENSO ZEN.


Seneca AntiCafe

Seneca AntiCafe este un spațiu gândit pentru lucru, lectură și relaxare.  Bibliotecă, librărie, co-working space, ceainărie și toate la un loc, Seneca are acum și o zonă dedicată cadourilor deosebite lucrate în România.

Unde? La Piața Victoriei, pe Strada Arhitect Ion Mincu nr. 1

Program: Luni – Duminică, 09:00 – 21:00

Ce găsești? Broșe și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător


Mesteshukar ButiQ

mbq - mesteshukar butiqMesteshukar ButiQ este o rețea de întreprinderi de economie socială, ce a reușit revalorizarea meseriilor tradiționale rome. De curând, au primit în spațiul lor de la Universitate și alți mici întreprinzători români. Ne bucurăm să facem parte dintre ei.

Unde? La Piața Universității, pe Strada Edgar Quinet nr. 7

Program: Luni – Vineri, 11:00 – 19:00 | Sâmbătă, 11:00 – 17:00

Ce găsești? Broșe și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, coliere din colecția Micul Prinț, coliere din colecția ENSO ZEN.Contactează-ne

Dacă vrei să iei legătura cu noi, ne poți trimite mesajul tău prin intermediul formularului de mai jos sau direct la hello@mokko.ro.

Îți spunem sincer, abia așteptăm să vedem ce mesaj o să ne trimiți. Poate ai o idee de proiect, poate vrei să afli mai multe despre noi, poate vrei pur și simplu să ne trimiți un gând bun sau o sugestie… ah, ce frumoasă e lumea posibilităților! 🙂

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Mesajul tău pentru noi