Salut! Ne bucurăm că ne-ai descoperit și că vrei să ne faci o vizită! 🙂 Nu avem încă un spațiu al nostru în care să ne expunem produsele, dar te încurajăm să faci o comandă online. Ne-am bucura să ne și cunoaștem în cadrul unuia dintre târgurile la care participăm și, pentru a afla pe la ce evenimente mai ajungem, te invităm să ne urmărești pe Facebook și pe Instagram.


Iar dacă arde și e musai să intri chiar azi în posesia unui accesoriu mokko, poți să le faci o vizită partenerilor noștri, după cum urmează:

Dacia24 Showroom

Dacia24 este un showroom dedicat designerilor români. Vei găsi haine și încălțăminte lucrate în România, dar și accesorii fashion.

Unde? La Piața Romană, pe Bd. Dacia nr. 24, vis-a-vis de Hotel Duke. Intrarea se face pe la ușile duble din lemn, apoi urcați pe scările din dreapta până la etajul 1. Imediat pe dreapta este ușa către showroom.

Program: Luni – Vineri, 13:00 – 19:00. Uneori este deschis și în weekend.

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, seturi mamă – copil din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei din colecția MOON, coliere din colecția ENSO ZEN.


NOW and WOW

NOW and WOW este un butic chic fondat în 2004, în București, un magazin cunoscut pentru tinerele în căutare de haine și accesorii aparte. Majoritatea produselor sunt lucrate în România.

Unde? Între Piața Universității și Piața Unirii, pe Strada Pătrașcu Vodă nr. 2

Program: Luni – Vineri, 11:00 – 20:30 | Sâmbătă, 11:00 – 18:30

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei din colecția MOON, coliere din colecția ENSO ZEN.


Garderoba Infinită

Garderoba InfinitaGarderoba Infinită a început ca un startup de economie circulară. În magazinul de pa Banul Manta readuc în circuitul purtării piesele vestimentare trecute pe linie moartă în șifonier sau pe rafturile magazinelor, iar de câteva luni promovează și articole semnate de tineri designeri români.

Unde? La Basarab, pe Bd. Banul Manta nr. 6A

Program: Luni – Vineri, 13:00 – 19:00 | Sâmbătă, 10:00 – 14:00

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei din colecția MOON, coliere din colecția ENSO ZEN.


Seneca AntiCafe

Seneca AntiCafe este un spațiu gândit pentru lucru, lectură și relaxare.  Bibliotecă, librărie, co-working space, ceainărie și toate la un loc, Seneca are acum și o zonă dedicată cadourilor deosebite lucrate în România.

Unde? La Piața Victoriei, pe Strada Arhitect Ion Mincu nr. 1

Program: Luni – Duminică, 09:00 – 21:00

Ce găsești? Broșe și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător


MONOTON – în Timișoara

Monoton TimisoaraMONOTON este spațiul din Timișoara în care cele mai cool branduri românești sunt aduse sub același acoperiș. Au o selecție specială de bijuterii, accesorii, obiecte de design interior, tricouri, echipamente de Yoga, lenjerie intimă… și tot așa, toate made in RO. 🙂

Unde? Pe strada Lucian Blaga nr. 10, în centrul orașului Timișoara

Program: Luni – Sâmbătă, 16:00 – 19:00

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, seturi mamă – copil din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei din colecția MOON.


Boutique de Stil – în Cluj

Boutique de StilBoutique de Stil este un magazin în care vei găsi exclusiv haine și accesorii create de designeri români. Ideea s-a nascut din dorința de a promova valorile tradiționale și de a încuraja publicul să cumpere produsele artiștilor autohtoni și de a-i susține în același timp.

Unde? Pe strada Baba Novac nr. 8, în Centrul Vechi al orașului Cluj

Program: Luni – Vineri, 10:00 – 18:00 | Sâmbătă, 10:00 – 14:00

Ce găsești? Broșe, cercei și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, cercei din colecția MOONContactează-ne

Dacă vrei să iei legătura cu noi, ne poți scrie la hello@mokko.ro sau ne poți trimite un mesaj pe Facebook sau pe Instagram.