Salut! Ne bucurăm că ne-ai descoperit și că vrei să ne faci o vizită! 🙂 Nu avem încă un spațiu al nostru în care să ne expunem produsele, dar te încurajăm să faci o comandă online. Ne-am bucura să ne și cunoaștem în cadrul unuia dintre târgurile la care participăm lunar și, pentru a afla pe la ce evenimente mai ajungem, te invităm să ne urmărești pe Facebook și pe Instagram.

Iar dacă arde și e musai să intri chiar azi în posesia unui accesoriu mokko, poți să le faci o vizită partenerilor noștri, după cum urmează:

Dacia24 Showroom

Dacia24 este un showroom dedicat designerilor români. Vei găsi haine și încălțăminte lucrate în România, dar și accesorii fashion.

Unde? La Piața Romană, Pe Bd. Dacia nr. 24, vis-a-vis de Hotel Duke. Intrarea se face pe la ușile duble din lemn, apoi urcați pe scările din dreapta până la etajul 1. Imediat pe dreapta este ușa către showroom.

Program: Luni – Vineri, 13:00 – 19:00. Uneori este deschis și în weekend.

Ce găsești? Broșe și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător, coliere din colecția Micul Prinț, coliere din colecția Simply Zen.


Seneca AntiCafe

Seneca AntiCafe este un spațiu gândit pentru lucru, lectură și relaxare.  Bibliotecă, librărie, co-working space, ceainărie și toate la un loc, Seneca are acum și o zonă dedicată cadourilor deosebite lucrate în România.

Unde? La Piața Victoriei, Pe Strada Arhitect Ion Mincu nr. 1

Program: Luni – Duminică, 09:00 – 21:00

Ce găsești? Broșe și coliere clasice din colecția #CuInimaLaPurtător


Salon Yummy Mummy

Yummy Mummy este un salon dedicat mămicilor cu copii cu vârste cuprinse în 0 și 7 ani, un spațiu „echipat” cu loc de joacă și personal care poate sta cu copilul tău în timp ce tu te răsfeți.

Unde? La Tineretului, pe Strada Lânăriei nr. 84

Program: Marți – Vineri, 10:00 – 20:00 | Sâmbătă, 09:00 – 18:00

Ce găsești? Broșe și seturi de coliere “Mamă – copil” din colecția #CuInimaLaPurtător


Contactează-ne

Dacă vrei să iei legătura cu noi, ne poți trimite mesajul tău prin intermediul formularului de mai jos sau direct la hello@mokko.ro.

Îți spunem sincer, abia așteptăm să vedem ce mesaj o să ne trimiți. Poate ai o idee de proiect, poate vrei să afli mai multe despre noi, poate vrei pur și simplu să ne trimiți un gând bun sau o sugestie… ah, ce frumoasă e lumea posibilităților! 🙂

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Mesajul tău pentru noi