Colecția de coliere MOON - ENSŌ ZEN s-a născut din pasiunea noastră pentru cultura orientală și filosofia zen.
Pandantivele, lucrate în același stil clasic, minimalist, au forma unui cerc, simbol al lunii în faza ei de început (lună nouă).
În budismul zen, cercul – ensō - este un simbol al libertății minții și al atenției asupra momentului prezent. Mai mult decât atât, dacă ai traduce ”mot-a-mot” cele două simboluri kanji care formează cuvântul – 円相, ensō ar însemna ”cercul uniunii” (Circle of Togetherness). Iar dacă este ceva ce prețuim ca punct de pornire în găsirea fericirii personale, acel ceva este sentimentul de apartenență și de conectare – la sine, la ceilalți și la mediul înconjurător.


(6 recenzii de la clienți)

70,00 lei

Pandantivele sunt prelucrate din lemn de plop și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită. Șnurul negru, textil, are doar 1 mm. grosime și lungime reglabilă.

Vin împachetate individual, în cutii elegante personalizate cu numele colecției, ștanțate „eco-friendly” și cu certificare Fairtrade și FSC.

Colecția este disponibilă în 8 nuanțe metalizate și perlate, dar și în 3 nuanțe clasice: negru abanos, alb vintage și gri ceramic.

*dacă ai comandat mai multe produse pentru tine și nu le dorești împachetate separat, te rog să ne precizezi acest lucru în câmpul „note comandă” de pe pagina de check out. For the love of nature. 🌳