Pam pam pam pam, drum roooll… suntem suuupeeer încântați să îți prezentăm noua colecție de cercei statement MOON by Mokko!
După o idee venită într-o noapte de iarnă cu lună plină pe cer și cu iz de anii ’70 și muzică disco, cerceii sunt lucrați tot din lemn, cum altfel, în combinații de culori lucioase și metalizate și poți să îi porți, spunem noi, și la plajă și la birou și în club.


100,00 lei

Cerceii sunt prelucrați din placaj de mesteacăn și vopsiți manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistenți la apă, adică îi poți purta și în zilele ploioase, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, îi poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită. Tortițele sunt din argint 925, potrivite și pentru cele mai sensibile urechi.

Pentru MOON am creat și o cutie elegantă, cu numele colecției, pentru ca bucuria cadoului pe care îl sau ți-l faci să fie completă. Cutiile vin tocmai din Danemarca, sunt ștanțate ”eco-friendly” și au certificare Fairtrade și FSC. Adică nici oamenii, nici mediul nu au de suferit de pe urma fabricării lor.

Golește