Tablă cu Activități pentru Copii (Montessori Busy Board)

Sugestia unei Tăblii de Activități pentru copii (Montessori Busy Board, așa cum este ea numită în afară) a venit, desigur, de la o mămică. Mai exact, de la nașa noastră, Mălina, un susținător al filosofiei Montessori în educația copilului său. Mihai, băiatul Mălinei, nu a fost niciodată atras de clasicele jucării pentru copii, ci, mai degrabă, de activități întreprinse de adulți. Acum, de pildă, la aproape doi ani, este pasionat de mini setul lui de curățenie. Are mini-aspirator, mini-mop, mini-mătură, mini-găleată…

Tăblia de activități este și ea, desigur, tot mini, și e presărată cu activități de oameni mari care să țină copiii în priză pentru lungi perioade de timp. Tabla este realizată exclusiv la comandă și este 100% personalizabilă în funcție de preferințele copilului tău. O putem echipa cu tot soiul de accesorii, de la întrerupător cu bec (care chiar se aprinde!), la uși cu varii tipuri de încuietori, suport pentru fermoar sau șireturi, rotițe, bucăți de material textil și, în general, cam orice vă trece prin minte. Tot voi decideți ce culoare să aibă ușile și ce fotografie să punem în spatele lor sau dacă vreți sau nu suport cu picioare.

În realizarea tăbliei folosim doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice non-toxice, pe bază de apă.

Tăblia din primele imagini imagini, care a ajuns la Alice (un an și trei luni), micuța noastră prietenă iubitoare de pisici, are următoarele dimensiuni (dimensiunile plăcii):

  • 40cm înălțime
  • 60cm lățime
  • 6cm adâncime

Cost materiale + manoperă: 240 de lei.

Poate să fie la tine în: 5 – 10 zile lucrătoare.*

Prețul tăbliei duble, din ultima imagine, este de 390 de lei.

*în București, livrarea este gratuită la metrou Piața Muncii; pentru livrare direct la adresă, costul este de 20 de lei | momentan livrăm acest produs doar în București.

Ce poți personaliza:

  • dimensiunea plăcii – ai de ales între dimensiunea aceasta sau varianta dublă, de 60cm înălțime și 80cm lățime
  • culorile ușilor și imaginile din spatele lor
  • accesoriile de pe placă (inclusiv tipul de încuietori de pe uși sau imaginea din spatele acestora)
  • cu sau fără picioare pliabile

În funcție de modificările pe care le aduci modelului, prețul poate rămâne același sau se poate modifica în funcție de cum se schimbă costul materialelor folosite și al manoperei.

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj și noi promitem să îți răspundem în cel mult 24 de ore:

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă