Tablă cu Activități pentru Copii (Montessori Busy Board)

Sugestia unei Plăci Senzoriale cu Activități pentru copii (Montessori Busy Board, așa cum este ea numită în afară) a venit, desigur, de la o mămică. Mai exact, de la nașa noastră, Mălina, un susținător al filosofiei Montessori în educația copilului său. Mihai, băiatul Mălinei, nu a fost niciodată atras de clasicele jucării pentru copii, ci, mai degrabă, de activități întreprinse de adulți. Acum, de pildă, la aproape doi ani, este pasionat de mini setul lui de curățenie. Are mini-aspirator, mini-mop, mini-mătură, mini-găleată…

Placa senzorială este și ea, desigur, tot mini, și e presărată cu activități de oameni mari care să țină copiii în priză pentru lungi perioade de timp. Placa este realizată exclusiv la comandă și este 100% personalizabilă în funcție de preferințele tale și ale copilului tău. O putem echipa cu tot soiul de accesorii, de la întrerupător cu bec (care chiar se aprinde!), la uși cu varii tipuri de încuietori, suport pentru fermoar sau șireturi, rotițe, calculator și, în general, cam orice vă trece prin minte. Tot voi decideți ce culoare să aibă ușile și ce fotografie să punem în spatele lor sau dacă vreți sau nu suport cu picioare.

În realizarea tăbliei folosim doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice non-toxice, pe bază de apă.

Placa din primele imagini imagini, care a ajuns la Alice (un an și trei luni), micuța noastră prietenă iubitoare de pisici, are următoarele dimensiuni (dimensiunile plăcii): 40cm înălțime / 60cm lățime / 6cm adâncime.

O placă dublă are 60cm înălțime și 80cm lățime.

Prețul unei plăci, în funcție de dimensiune și accesorii, este între 240 și 490 de lei. 

Poate să fie la tine în: 10 – 15 zile lucrătoare.*

*în București, livrarea este gratuită la metrou Petrache Poenaru sau Piața Muncii; pentru livrare direct la adresă, costul este de 20 de lei | momentan livrăm acest produs doar în București.

Ce poți personaliza:

  • dimensiunea plăcii – ai de ales între dimensiunea clasică sau varianta dublă
  • culorile ușilor (poți opta și pentru varianta 100% natur) și imaginile din spatele lor
  • accesoriile de pe placă (inclusiv tipul de încuietori de pe uși)
  • cu sau fără picioare pliabile – opțiune valabilă exclusiv pentru tăblia mică | recomandarea noastră este ca plăcile să fie prinse în perete, indiferent de dimensiunea lor

Primim cu drag schițe sau imagini de pe „pinterest” și revenim cu o variantă pe care o putem lucra, cu timpul de execuție și cu un cost estimativ.

Atenție! Placa senzorială are în componență părți mici care se pot desprinde după un timp de utilizare intensivă. Copiii sub trei ani trebuie supravegheați permanent.

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă