”Două inimi” – suport din lemn pentru chei și verighete

Ideea unui suport de verighete pare nebunească, dar nouă ne-a venit dintr-o nevoie personală. Mai exact, nefiind purtători de inele, ne-a fost dificil să ne obișnuim să purtăm mereu verighetele, așa că am decis că acasă putem să stăm fără ele. Am întâmpinat însă două mici probleme: prima legată de faptul că motanul ni le dădea mereu pe jos și ajungeau pe sub pat sau pe sub canapea, de unde erau dificil de recuperat, a doua legată de faptul că le uitam mai mereu când plecam de acasă. Așa că ne-am făcut un suport pe care l-am prins pe peretele de lângă ușă. Acum, verighetele sunt în siguranță și la vedere deopotrivă.

***

Ne-am dat seama ulterior că suportul poate fi folosit și înainte de a fi prins pe perete. Mai exact, este un ideal suport pentru verighete în cadrul cununiei religioase. Iar dacă ulterior decideți că nu vreți să le mai dați jos de la mână, puteți să transformați suportul pentru verighete într-un suport pentru chei. 🙂

Dimensiuni și materiale folosite

Suportul este realizat manual, din lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice pe bază de apă.

Suportul din imagini, care susține verighetele noastre, are următoarele dimensiuni:

  • 8cm înălțime
  • 12cm lățime
  • 3cm adâncime

Preț și personalizare

Prețul unui suport este de 70 de lei.

Ce poți personaliza gratuit:

  • culorile
  • poți, de asemenea, să ne spui dacă vrei ceva scris pe suport (pe față, pe spate sau pe laterale…) – poate numele voastre, poate data nunții?

Timp de execuție și livrare

În București, suportul poate fi ridicat gratuit din zona Piața Muncii. Pentru livrare direct la adresă, costul este de 20 de lei. Suportul poate fi livrat și în afara Bucureștiului, prin intermediul Poștei Române (10 lei) sau Fan Courier (20 de lei).

Poate să fie la tine în: 5 – 10 zile lucrătoare de la confirmarea fermă a comenzii.

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă