Colecția #CuInimaLaPurtător – Setul petru Mamă și Copii

 

 

# CuInimaLaPurtător este o colecție de accesorii minimaliste din lemn, o colecție creată pentru cei care cred în libertate, în toleranță, în umanitate. Este o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii – inima.

Din ea, am derivat setul special creat pentru mamă și copii. Poate fi lucrat cu inima / inimile mici decupate din cea mare sau cu ele lucrate separat.

Pandantivele sunt prelucrate din lemn de brad și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită.

Seturile vin în pachete albe din hârtie, sigilate cu un sticker ce poartă numele colecției. Culorile le alegi tu, din colecția de nuanțe disponibile, și poți personaliza gratuit inimile mici cu inițialele purtătorilor.

Dimensiuni

Pandantivul mare are următoarele dimensiuni (aprox.):

  • 6cm. înălțime
  • 6cm. lățime
  • 1cm. grosime

Iar pandantivul mic:

  • 2cm. înălțime
  • 2cm. lățime
  • 1cm. grosime

Preț și personalizare

Setul ”mamă și copil” are prețul de 100 de lei, iar pentru cel ”mamă și copii” la costul final se mai adaugă câte 20 de lei pentru fiecare inimă mică în plus.

Ce poți personaliza gratuit:

  • culoarea (uni) – o alegi din colecția de nuanțe disponibile| poți opta și pentru culori diferite pentru inima mare și inima / inimile mici
  • inițialele de pe inimile mici, în cazul seturilor ”mamă și copii”

Timp de execuție și livrare

Costul livrării prin curier (noi lucrăm cu Sameday), atât în București, cât și în țară, este de 20 de lei, cu plata facută în avans, prin transfer bancar în contul nostru deschis la ING. Vei primi factura pe mail, după completarea formularului de mai jos.

Livrarea este gratuită pentru comenzi în valoare de 200 de lei sau mai mult. De asemenea, tot gratuit poți să optezi și pentru varianta ridicării personale din showroom Dacia24 (zona Piața Romană, program 13:00 – 19:00).

Comanda poate să fie la tine în 3 – 5 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia.

Pentru urgențe, poți vizita magazinele noastre partenere din București, Brașov sau Timișoara. Lista completă, aici: Unde ne găsești

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Doresc ca inima mamă

Și vreau inimi mici în număr de

Nuanța dorită pentru inima mamă (vezi paletarul aici: https://mokko.ro/paleta-de-culori/)

Nuanța dorită pentru inima / inimile mici

Varianta preferată pentru livrare

Cod Promo (dacă ai așa ceva)

Adresa / adrese pentru facturare și livrare

Dacă vrei să ne mai spui ceva (cu privire la comandă sau gânduri bune de tot soiul! ^_^). Aici poți preciza dacă îți dorești inițiale pe inimile mici sau dacă dorești mai multe seturi sau și alte produse Mokko în aceeași comandă.