Când am început să ducem Tabla de Activități Montessori în casele prietenilor noștri cu copii, am observat că principala sursă de interes erau ușile și ce se afla în spatele lor. Cei mici începeau să joace un soi de ”cucu – bau” cu personajul din spate și păreau să nu se plictisească nicicând de această activitate. Prietena noastră Ana ne povesta de Alice, fata ei, că se trezea dimineața și se ducea fuga la tabla de activități să îi deschidă ușa lui „Mau”, apelativul folosit de ea pentru pisici, căci o poză cu o pisică se afla în spatele ușilor mari. Și se hlizea de fiecare dată când o vedea, de parcă era pentru prima oară.

Am hotărât, așadar, să scoatem ușa de pe tablă într-un produs separat ce joacă și rol de ramă foto și rol de… jucărie. Bineînțeșes, rama este personalizabilă și o realizăm la comandă, în culorile și cu fotografia aleasă de tine. Folosim doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice non-toxice, pe bază de apă. Pe ușă are atașată o inimă din fetru.

Rama din imagini are următoarele dimensiuni:

  • 17cm înălțime
  • 17cm lățime
  • 5.5cm adâncime

Cost materiale + manoperă: 70 de lei.

Poate să fie la tine în: 5 – 10 zile lucrătoare.*

*în București, livrarea este gratuită la metrou Piața Muncii; pentru livrare direct la adresă, costul este de 20 de lei

Ce poți personaliza:

  • culorile – avem majoritatea culorilor de aici și de aici, iar ce nu avem încercăm să aducem. 🙂
  • fotografia – trimite-ne-o pe mail și ne ocupăm noi de printarea ei (printarea se face pe foaie normală)
  • modelul de pe ușă- spune-ne dacă vrei să mutăm inima pe interiorul ușii sau dacă vrei să punem alt simbol din fetru sau dacă vrei să fie un model pictat sau ceva scris…

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj și noi promitem să îți răspundem în cel mult 24 de ore:

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă