Pandantiv “Cu Inima la Purtător”

„Cu Inima la Purtător” este o colecție de pandantive purtătoare de mesaje cu tâlc. Pe o parte, pentru ceilalți, o inimă mare și roșie. Sau verde, albastră, așa cum o vrei tu… Pe cealaltă parte, pentru tine, un mesaj. Un mesaj personalizat, scris de mână, care să-ți fie aducere aminte a acel „ceva” în care crezi cu tot sufletul sau care vrei să-ți fie sprijin în viața de zi cu zi.

În realizarea pandantivelor folosim doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice non-toxice, pe bază de apă.

Pandantivul clasic are următoarele dimensiuni:

  • 6.5cm înălțime
  • 6.5cm lățime
  • 1cm grosime

Cost materiale + manoperă: 70 de lei.

Poate să fie la tine în: 3 – 5 zile lucrătoare.*

Setul de pandantive „mamă și fiică” (așa cum este cel turcoaz) are prețul de 100 de lei, iar setul „mamă și fiice” (așa cum este cel roșu) are prețul de 120. Acestea nu au mesaje pe ele, dar pot fi personalizate cu inițialele purtătoarelor.

Ce poți personaliza:

  • culoarea – avem majoritatea culorilor de aici și de aici, iar ce nu avem încercăm să aducem 🙂
  • mesajul – aici ai libertate completă! 🙂 în plus, poți să soliciți și o variantă fără mesaj – poate doar cu aspect vintage pe una dintre părți?
  • gradul de aspect vintage (poți, desigur, să soliciți și fără)

*în București, livrarea este gratuită în zona Piața Iancului – Baba Novac – Titan; pentru livrare direct la adresă, costul este de 20 de lei; în afara Bucureștiului, livrarea se face fie prin Poșta Română (5 lei), fie prin Fan Curier (20 de lei).

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj și noi promitem să îți răspundem în cel mult 24 de ore! 🙂

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă