Wedding Goodies – Mărturiile

C ând am avut noi nuntă, în 2016, în mai, am căutat să găsim niște mărturii potrivite în povestea noastră cu natură și cu inimi. Nu am găsit nimic care să nu ni se pară a fi ori kitchos, ori foarte scump, astfel încât am hotărât să ne facem singuri mărturiile, după chipul, bugetul și asemănarea noastră. Am făcut 80 de căsuțe de lemn și am pictat 80 de inimioare care să ajungă apoi în casele invitaților noștri ca simbol nu doar al iubirii noastre, ci al iubirii în general. Toată lumea s-a îndrăgostit de ele. 🙂

***

La mokko, mărturiile de nuntă nu se produc în serie, astfel încât nu avem un stoc. Le realizăm doar la comandă, în seturi de minim 30 de bucăți. Căsuțele sunt personalizabile, astfel încât să se încadreze în peisajul nunții voastre, iar pentru realizarea lor folosim doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice pe bază de apă.

Vrei un set de brelocuri doar pentru voi doi? Îl facem cu drag. Costă 50 de lei, iar culorile acoperișurilor le alegi tu din colecția de nuanțe disponibile.

Set Căsuțe Breloc - galben și verde crud | 40 de lei

Dimensiuni

Căsuțele au următoarele dimensiuni:

  • 3.5cm înălțime
  • 2cm lățime
  • 2cm adâncime

Preț și personalizare

Prețul unui set de 30 de căsuțe breloc este de 480 de lei , iar al unui set de 50 de căsuțe este de 700 de lei.

Ce poți personaliza gratuit:

  • culorile acoperișului – poți să ne spui câte căsuțe vrei cu acoperiș verde, câte cu acoperiș roșu, etc. – le alegi din colecția de nuanțe disponibile

Timp de execuție și livrare

În București, căsuțele pot fi ridicate gratuit din showroom-ul Dacia24 (Piața Romană). Costul livrării prin curier, atât în București, cât și în țară, este de 15 de lei. 

*Plata trebuie făcută în avans, prin transfer bancar în contul nostru deschis la ING, pe baza facturii emise. 

Pot să fie la tine în: 10 – 15 zile lucrătoare de la confirmarea fermă a comenzii.

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă