Joc Tangram (pentru mici și mari deopotrivă)

Tangram este un vechi joc chinezesc tip puzzle, pe care l-am redescoperit la 29 de ani. Spunem că l-am ”redescoperit”, pentru că a fost unul dintre jocurile cele mai îndrăgite ale copilăriei noastre. Desigur, jocul pe are îl aveam noi atunci era 100% made in China, cu piese de plastic, iar ce vă propunem acum este o experiență mult mai plăcută, 100% made in România, cu piese din lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice non-toxice, pe bază de apă.

Practic, jocul constă în 7 piese de lemn care pot fi aranjate în sute, dacă nu chiar mii, de modele ce întruchipează obiecte, animale sau forme abstracte. Poți să te joci cu el „la liber” sau să cauți soluția de aranjare a pieselor pentru un model dat. Este un joc relaxant pentru adulți și o modalitate distractivă de a dezvolta creativitatea și abilitățile motrice fine pentru copii. Nouă ne-a plăcut atât de mult, că am transformat ”pătratul Tangram” în sigla mokko. 🙂

Jocul din imagine, în modelul pătrat, are următoarele dimensiuni:

  • 16cm înălțime
  • 16cm lățime
  • 0.5cm adâncime

Cost materiale + manoperă: 40 de lei.

Poate să fie la tine în: 3 – 5 zile lucrătoare.*

*estimare valabilă pentru livrare personală în București; în afara Bucureștiului, livrarea se face prin Fan Courier și costă 30 de lei.

Ce poți personaliza:

  • dimensiunea pieselor
  • culorile – poți să ne spui ce culori ai vrea să fie piesele sau poți să ni le ceri în varianta lor natur – avem majoritatea culorilor de aici și de aici, iar ce nu avem încercăm să aducem. 🙂

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj și noi promitem să îți răspundem în cel mult 24 de ore:

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă

*Te rugăm să ții cont de faptul că momentan livrăm produsele noastre doar în București.