C olecția ENSŌ ZEN s-a născut din pasiunea noastră pentru cultura orientală și filosofia zen. Pandantivele, lucrate în același stil clasic, minimalist, au forma unui cerc – ensō -, simbol în budismul zen al libertății minții și al atenției asupra momentului prezent. Mai mult decât atât, dacă ai traduce ”mot-a-mot” cele două simboluri kanji care formează cuvântul – 円相, ensō ar însemna ”cercul uniunii” (Circle of Togetherness). Iar dacă este ceva ce prețuim pe lumea asta ca punct de pornire în găsirea fericirii personale, acel ceva este sentimentul de apartenență și de conectare – la sine, la ceilalți și la mediul înconjurător.

Pandantivele sunt prelucrate din lemn de brad și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită. Vin pe un șnur negru textil, de doar 1 mm. grosime, cu lungime reglabilă.

Colecția ENSŌ ZEN este disponibilă în culori metalice și perlate, în una dintre cele 8 nuanțe de bază: alb perlat, argintiu metalizat, auriu metalizat, verde metalizat, turcoaz metalizat, albastru închis perlat, violet perlat și negru.

Dimensiuni

Pandantivul are următoarele dimensiuni (aprox.):

  • 6cm. diametru
  • 0.7cm. grosime

Preț, timp de execuție și livrare

Prețul unui colier ENSO ZEN este de 50 de lei.

Costul livrării prin curier (noi lucrăm cu Sameday), atât în București, cât și în țară, este de 20 de lei, cu plata facută în avans, prin transfer bancar în contul nostru deschis la ING. Vei primi factura pe mail, după completarea formularului de mai jos.

Livrarea este gratuită pentru comenzi în valoare de 200 de lei sau mai mult. De asemenea, tot gratuit poți să optezi și pentru varianta ridicării personale din showroom Dacia24 (zona Piața Romană, program 13:00 – 19:00).

Comanda poate să fie la tine în 3 – 5 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia.

Pentru urgențe, poți vizita magazinele noastre partenere din București, Brașov sau Timișoara. Lista completă, aici: Unde ne găsești

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Nuanța dorită

Varianta preferată pentru livrare

Cod Promo (dacă ai așa ceva)

Adresa / adrese pentru facturare și livrare

Dacă vrei să ne mai spui ceva (cu privire la comandă sau gânduri bune de tot soiul! ^_^). Aici poți să ne scrii și dacă dorești mai multe coliere sau și alte produse Mokko în aceeași comandă.