Colecția ENSŌ ZEN – Colierele

C olecția ENSŌ ZEN s-a născut din pasiunea noastră pentru cultura orientală și filosofia zen. Pandantivele, lucrate în același stil clasic, minimalist, au forma unui cerc – ensō -, simbol în budismul zen al libertății minții și al atenției asupra momentului prezent. Mai mult decât atât, dacă ai traduce ”mot-a-mot” cele două simboluri kanji care formează cuvântul – 円相, ensō ar însemna ”cercul uniunii” (Circle of Togetherness). Iar dacă este ceva ce prețuim pe lumea asta ca punct de pornire în găsirea fericirii personale, acel ceva este sentimentul de apartenență și de conectare – la sine, la ceilalți și la mediul înconjurător.

Pandantivele sunt prelucrate din lemn de brad și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită. Vin pe un șnur negru textil, de doar 1 mm. grosime, cu lungime reglabilă.

Colecția ENSŌ ZEN este disponibilă în culori metalice și perlate, în una dintre cele 8 nuanțe de bază: alb perlat, argintiu metalizat, auriu metalizat, verde metalizat, turcoaz metalizat, albastru închis perlat, violet perlat și negru.

Dimensiuni

Pandantivul are următoarele dimensiuni (aprox.):

  • 6cm. diametru
  • 0.7cm. grosime

Preț

Prețul unui colier din colecția ENSŌ ZEN este de 50 de lei.

Timp de execuție și livrare

În București, comenzile pot fi ridicate gratuit din showroom-ul Dacia24 (Piața Romană). Costul livrării prin curier, atât în București, cât și în țară, este de 15 de lei dacă alegi plata facută în avans, prin transfer bancar* și, respectiv, de 20 de lei dacă alegi plata ramburs.

*în contul nostru deschis la ING, pe baza facturii emise. Livrarea este gratuită pentru comenzi în valoare mai mare de 200 de lei dacă alegi plata prin transfer bancar.

Comanda poate să fie la tine în 3 – 5 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia.

Dragii Mokko-ului, vă încurajăm și noi ca în această perioadă să alegeți să rămâneți acasă. Este o perioadă dificilă pentru toți, din multe puncte de vedere, știm că micii antreprenori, așa cum suntem și noi, vor fi afectați de contextul actual, dar sănătatea este prioritară. Și noi, să știți, stăm acasă. Nu vom mai participa la târguri în următoarea perioadă, dar am decis, în luna martie, să oferim livrare gratuită pentru orice comandă de accesorii cu o valoare minimă de 70 de lei pentru București și 80 de lei pentru restul țării.

***

Aveți grijă de voi! ❤️

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Nuanța dorită

Varianta preferată pentru livrare

Adresa pentru facturare și livrare

Dacă vrei să ne mai spui ceva (cu privire la comandă sau gânduri bune de tot soiul! ^_^)