”Inimosul” – dulăpior pentru podoabe

O dată la „aproximativ o mie de prieteni pe Facebook”, organizăm pe pagina noastră câte un concurs de idei. Căutăm să provocăm creativitatea prietenilor mokko și le solicităm să vină cu idei de meșteșugărit. Cea mai bună idee (adică aceea care ne place nou cel mai mult din cele care sunt realizabile) este declarată câștigătoare și este, apoi, meșteșugărită.

„Inimosul”, dulăpiorul nostru în formă de inimă, a luat naștere în urma unei astfel de idei venite de la o prietenă mokko – Ceriza Zăgrean. Ea ne-a spus „dulăpior în formă de inimă”, noi am gândit un design, l-am meșteșugărit și acum, iată, îl dăm lumii. Îl poți folosi pentru bijuuri, pentru nasturi, pentru semne de carte sau  pentru amintiri. Tu știi cel mai bine! 🙂

În realizarea lui folosim, desigur, doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice non-toxice, pe bază de apă.

Dulăpiorul are următoarele dimensiuni (aprox.):

  • 30cm înălțime
  • 25cm lățime
  • 10cm adâncime

Cost materiale + manoperă: 340 de lei.

Poate să fie la tine în: 5 – 10 zile lucrătoare.*

*în București, livrarea este gratuită la metrou Petrache Poenaru sau Piața Muncii; pentru livrare direct la adresă, costul este de 20 de lei | momentan livrăm acest produs doar în București.

Ce poți personaliza:

  • culoarea – uni sau în mai multe culori (fiecare sertar poate fi difert, de ce nu…), dulăpiorul este făcut la comandă, special pentru tine, și poate arăta oricum îți dorești; avem majoritatea culorilor de aici și de aici, iar ce nu avem încercăm să aducem. ?

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă