Căsuță ”Just Married” pentru daruri în plic

Știm, treaba cu plicurile cu bani nu mai este un obicei atât de îndrăgit, dar ce ai spune, de exemplu, dacă în loc de lei, Euro și dolari, căsuța de lemn ar strânge plicuri cu felicitări și urări de bine pentru tinerii căsătoriți? Eu știu că mi-ar plăcea la nebunie să am o astfel de ”cutie cu gânduri bune” pe care să o mai deschid atunci când simt că am nevoie de o doză de pozitivism.

Altfel, dacă încă mai faci parte din cei care se bucură de o nuntă clasică, noi îți propunem o cutie în formă de casă pentru darurile de nuntă, care este nu doar încăpătoare, inimoasă și prietenoasă cu mediul înconjurător, ci și personalizabilă, unicat, realizată la comandă, în culorile, dimensiunile și cu mesajele alese de tine.

În realizarea acesteia folosim doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice non-toxice, pe bază de apă.

Căsuța din imagini, care a fost, de altfel, cutia de dar de la nunta noastră, are următoarele dimensiuni (aprox.):

  • 40cm înălțime
  • 20cm lățime
  • 20cm adâncime

Cost materiale + manoperă: 190 de lei.

Poate să fie la tine în: 5 – 10 zile lucrătoare.*

*în București, livrarea este gratuită la metrou Piața Muncii; pentru livrare direct la adresă, costul este de 20 de lei | momentan livrăm acest produs doar în București.

Ce poți personaliza:

  • dimensiunea casei – poate o vrei mai scundă, poate o vrei mai înaltă…
  • culorile – poate vrei să fie vopsiți și pereții, poate vrei acoperișul albastru… – avem majoritatea culorilor de aici și de aici, iar ce nu avem încercăm să aducem. 🙂

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj și noi promitem să îți răspundem în cel mult 24 de ore:

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă