#P am pam pam pam, drum roooll… suntem suuupeeer încântați să îți prezentăm noua colecție de cercei MOON by Mokko! După o idee venită într-o noapte de iarnă cu lună plină pe cer și cu iz de anii ’70 și muzică disco, MOON este prima noastră colecție dedicată exclusiv cerceilor. Lucrați tot din lemn, cum altfel, în combinații de culori lucioase și metalizate, poți să îi porți, spunem noi, și la plajă și la birou și în club.

Pentru MOON am creat și o cutie elegantă, cu numele colecției, pentru ca bucuria cadoului pe care îl sau ți-l faci să fie completă. Cutiile vin tocmai din Danemarca, sunt ștanțate „eco-friendly” și au certificare Fairtrade și FSC. Adică nici oamenii, nici mediul nu au de suferit de pe urma fabricării lor.

Cerceii sunt prelucrați din placaj de mesteacăn și vopsiți manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistenți la apă, adică îi poți purta și în zilele ploioase, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită. Tortițele sunt din argint 925, potrivite și pentru cele mai sensibile urechi.

Dimensiuni și greutate

Diametrul cerceilor este de 6 centimetri, sunt clar din povestea „oversized”, iar noi îți recomandăm să-i accesorizezi la o vestimentație cât mai simplă, uni, căreia să îi aducă un strop de magie. Asta ca să nu folosim clișeicul „pe care să o scoată din anonimat”. 🙂 Ah, și încă ceva! În ciuda dimensiunii lor, cerceii sunt foarte ușori și pot fi purtați fără probleme o zi (sau, după caz, o noapte) întreagă. Un cercel are nici mai mult, nici mai puțin de 6.5 grame.

Preț, timp de execuție și livrare

Prețul unei perechi de cercei este de 100 de lei.

Costul livrării prin curier (noi lucrăm cu Sameday), atât în București, cât și în țară, este de 20 de lei, cu plata facută în avans, prin transfer bancar în contul nostru deschis la ING sau prin Revolut.

Livrarea este gratuită pentru comenzi în valoare de 200 de lei sau mai mult. De asemenea, tot gratuit poți să optezi și pentru varianta ridicării personale din showroom Dacia24 (zona Piața Romană, program 13:00 – 19:00).

Comanda poate să fie la tine în 3 – 5 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia.

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Modelul dorit

Varianta preferată pentru livrare

Cod Promo (dacă ai așa ceva)

Adresa / adrese pentru facturare și livrare

Dacă vrei să ne mai spui ceva (cu privire la comandă sau gânduri bune de tot soiul! ^_^). Aici poți să ne scrii și dacă dorești mai multe perechi de cercei sau și alte produse Mokko în aceeași comandă.