Colecția #CuInimaLaPurtător – Cerceii

# CuInimaLaPurtător este o colecție de accesorii minimaliste din lemn, o colecție creată pentru cei care cred în libertate, în toleranță, în umanitate. Este o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii – inima.

La cererea publicului, colecției de coliere și broșe i se alătură acum și colecția de cercei. 🙂

Cerceii sunt prelucrați din placaj din lemn de mesteacăn și vopsiți manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistenți la apă, adică îi poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă îi stropești și, dacă e nevoie, îi poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită. Tija metalică este placată cu argint sau cu aur, a fost testată de persoane cu alergii și nu a existat nicio reacție adversă. 

Culoarea inimii o alegi tu dintre cele peste 30 de nuanțe disponibile.

Dimensiuni

Cerceii sunt micuți și finuți și au următoarele dimensiuni (aprox.):

  • 0.8 cm. înălțime
  • 0.8 cm. lățime
  • 0.4cm. grosime

Preț, timp de execuție și livrare

Prețul unei perechi de cercei din colecția #CuInimaLaPurtător este de 50 de lei.

Costul livrării prin curier (noi lucrăm cu Sameday), atât în București, cât și în țară, este de 20 de lei, cu plata facută în avans, prin transfer bancar în contul nostru deschis la ING. Vei primi factura pe mail, după completarea formularului de mai jos.

Livrarea este gratuită pentru comenzi în valoare de 200 de lei sau mai mult. De asemenea, tot gratuit poți să optezi și pentru varianta ridicării personale din showroom Dacia24 (zona Piața Romană, program 13:00 – 19:00).

Comanda poate să fie la tine în 3 – 5 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia.

Pentru urgențe, poți vizita magazinele noastre partenere din București, Brașov sau Timișoara. Lista completă, aici: Unde ne găsești

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Nuanța dorită (vezi paletarul aici: https://mokko.ro/paleta-de-culori/)

Varianta preferată pentru livrare

Cod Promo (dacă ai așa ceva)

Adresa / adrese pentru facturare și livrare

Dacă vrei să ne mai spui ceva (cu privire la comandă sau gânduri bune de tot soiul! ^_^). Aici poți să ne scrii și dacă dorești mai multe perechi de cercei sau și alte produse Mokko în aceeași comandă.