#CuInimaLaPurtător – colecția de broșe

# CuInimaLaPurtător este o colecție de accesorii purtătoare de iubire, o colecție creată pentru cei care cred în libertate, în toleranță, în umanitate. Sunt o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii – inima.

Broșele sunt prelucrate din lemn și vopsite manual cu culori acrilice pe baza de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită.

Vin împachetate individual, în plicuri albe, sigilate cu un sticker ce poartă numele colecției și sunt însoțite, luna aceasta, și de un fir de Mărțișor. Culorile le alegi tu, din colecția de nuanțe disponibile.

Dimensiuni

Broșa are următoarele dimensiuni (aprox.):

  • 4cm. înălțime
  • 4.5cm. lățime
  • 0.4cm. grosime

Preț și reduceri

Prețul unei broșe este de 20 de lei.

♡♡♡ În luna martie, dacă faci o comandă de minim 10 broșe primești o reducere de 10%. ♡♡♡

Livrare și timp de execuție

În București, broșele pot fi ridicate gratuit din showroom-ul Dacia24 (Piața Romană). Costul livrării prin curier, atât în București, cât și în țară, este de 20 de lei. *Livrarea este gratuită pentru comenzi în valoare mai mare de 200 de lei, dar plata trebuie făcută în avans, prin transfer bancar în contul nostru deschis la ING.

Comanda poate să fie la tine în 3 – 5 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia.

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Informații cu privire la comandă