Colecția #CuInimaLaPurtător – Broșele

# CuInimaLaPurtător este o colecție de accesorii minimaliste din lemn, o colecție creată pentru cei care cred în libertate, în toleranță, în umanitate. Este o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii – inima.

Broșele sunt prelucrate din placaj din lemn de mesteacăn și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită.

Vin împachetate individual, în plicuri albe, sigilate cu un sticker ce poartă numele colecției.

Culorile le alegi tu, din colecția de nuanțe disponibile.

Dimensiuni

Broșa are următoarele dimensiuni (aprox.):

  • 4cm. înălțime
  • 4.5cm. lățime
  • 0.4cm. grosime

Preț și personalizare

Prețul unei broșe este de 20 de lei.

Ce poți personaliza gratuit:

Livrare și timp de execuție

În București, comenzile pot fi ridicate gratuit din showroom-ul Dacia24 (Piața Romană). Costul livrării prin curier, atât în București, cât și în țară, este de 15 de lei dacă alegi plata facută în avans, prin transfer bancar* și, respectiv, de 20 de lei dacă alegi plata ramburs.

*în contul nostru deschis la ING, pe baza facturii emise. Livrarea este gratuită pentru comenzi în valoare mai mare de 200 de lei dacă alegi plata prin transfer bancar.

Comanda poate să fie la tine în 3 – 5 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia.

Dragii Mokko-ului, vă încurajăm și noi ca în această perioadă să alegeți să rămâneți acasă. Este o perioadă dificilă pentru toți, din multe puncte de vedere, știm că micii antreprenori, așa cum suntem și noi, vor fi afectați de contextul actual, dar sănătatea este prioritară. Și noi, să știți, stăm acasă. Nu vom mai participa la târguri în următoarea perioadă, dar am decis, în luna martie, să oferim livrare gratuită pentru orice comandă de accesorii cu o valoare minimă de 70 de lei pentru București și 80 de lei pentru restul țării.

***

Aveți grijă de voi! ❤️

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj*:

*te rugăm să verifici și folderul spam – este posibil ca răspunsul nostru să ajungă acolo

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Nuanța dorită (vezi paletarul aici: https://mokko.ro/paleta-de-culori/)

Varianta preferată pentru livrare

Adresa pentru facturare și livrare

Dacă vrei să ne mai spui ceva (cu privire la comandă sau gânduri bune de tot soiul! ^_^)