Atelier Origami: Kusudama Flower Bonanza

Origami este arta tradițională japoneză a împăturirii hârtiei. A fost popularizată în afara Japoniei pe la mijlocul secolului 20 și, de atunci, mii de oameni, din toată lumea și de toate vârstele, se bucură de procesul creator de a transforma o simplă foaie de hârtie în… practic absolut orice, de la flori ornamentale, la decorațiuni pentru brad sau cocori care dau din aripi.

De ce origami?

Pentru adulți, origami este în primul rând o bună modalitate de relaxare și de deconectare. În cazul copiilor, origami contribuie la dezvoltarea creativității, capacității de concentrare și a abilităților motrice fine. Pe lângă toate acestea, origami înseamnă zâmbete și bucurie. Dăruiește un model făcut de tine și cu siguranță vei însenina ziua cuiva. 🙂

Ce facem la atelierul din ianuarie?

Întâmpinăm noul an cu un workshop de origami modular. Vom învăța să facem un clasic model chinezesc, floarea „kusudama”, și vom alătura apoi 12 astfel de flori într-un talisman norocos, sub forma unei mingi kusudama („kusudama ball”).

Vom avea hârtie specială de origami cu imprimeu floral, iar decorațiunile, desigur, rămân la voi, spre a vă împodobi casa sau spre a le oferi celor dragi. 🙂

Despre instructor

Oana BratilaAtelierele sunt ținute de Oana Brătilă. Oana este trainer acreditat și a descoperit arta origami în timpul facultății. De atunci și-a propus nu doar să-i bucure pe ceilalți cu modelele pe care le face, ci să-i invețe cum să bucure, la rândul lor, alți oameni, inspirată fiind de vorbele lui Lao Tzu:

“Dă-i unui om un pește și va fi sătul o zi întreagă; învață-l să pescuiască și va fi sătul o viață întreagă.”


Când?

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 14:30.

Unde?

La SanThe Fitoceainărie, în spatele Bisericii Sf. Gheorghe, pe Lipscani colț cu Calea Moșilor nr. 62-68.

Cât?

Atelierul are o durată medie de trei ore, iar donația sugerată este de 50 de lei, sumă în care sunt incluse toate materialele de lucru.


Avem 9 locuri disponibile, iar înscrierea se face pe bază de rezervare, completând formularul de mai jos.*

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Vrei să te ținem la curent (pe mail) cu programul atelierelor de origami?

Dacă vrei să ne mai transmiți ceva (o informație, o sugestie, un gând bun?):

Te așteptăm cu drag!