Atelier Origami: Kusudama Flower Bonanza

Origami este arta tradițională japoneză a împăturirii hârtiei. A fost popularizată în afara Japoniei pe la mijlocul secolului 20 și, de atunci, mii de oameni, din toată lumea și de toate vârstele, se bucură de procesul creator de a transforma o simplă foaie de hârtie în… practic absolut orice, de la flori ornamentale, la decorațiuni pentru brad sau cocori care dau din aripi.

De ce origami?

Pentru adulți, origami este în primul rând o bună modalitate de relaxare și de deconectare. În cazul copiilor, origami contribuie la dezvoltarea creativității, capacității de concentrare și a abilităților motrice fine. Pe lângă toate acestea, origami înseamnă zâmbete și bucurie. Dăruiește un model făcut de tine și cu siguranță vei însenina ziua cuiva. 🙂

Ce facem la atelierul de flori kusudama?

Facem cunoștință cu stilul de origami modular, ne relaxăm mintea, lăsăm mâinile să lucreze și intrăm adânc în starea de flux. Lucrăm împreună un model clasic, floarea „kusudama”, și vom alătura apoi 12 astfel de flori într-un talisman norocos, sub forma unei mingi kusudama („kusudama ball”).

Noi aducem toate uneltele necesare, inclusiv hârtia specială de origami. Promitem relaxare, zâmbete și voie bună. Iar decorațiunile, desigur, rămân la voi, spre a vă împodobi casa sau spre a le oferi celor dragi.

Despre instructor

Oana BratilaAtelierele sunt ținute de Oana Brătilă. Oana este formator acreditat și a descoperit arta origami în timpul facultății. De atunci, să tot fie peste 10 ani, și-a propus nu doar să-i bucure pe ceilalți cu modelele pe care le face, ci să-i invețe cum să bucure, la rândul lor, alți oameni, inspirată fiind de vorbele lui Lao Tzu:

“Dă-i unui om un pește și va fi sătul o zi întreagă; învață-l să pescuiască și va fi sătul o viață întreagă.”


Când?

Pentru acest atelier nu am stabilit încă următoarea dată calendaristică în care îl vom organiza. Dacă vrei să te ținem la curent cu programul atelierelor noastre de origami, ne poți lăsa datele tale de contact.

Numele tău

Adresa ta de email