#CuInimaLaPurtător este o colecție de accesorii minimaliste din materiale naturale, o colecție creată pentru cei care cred în libertate, în toleranță, în umanitate.
Este o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii – inima.Tricourile, realizate alături de ilustratoarea Mădălina Matache, reprezintă o primă colaborare din seria CHOOSE KINDNESS, o serie prin care dorim să ajungem cu acest mesaj în casele cât mai multor oameni, dar și să încurajăm colaborările la nivelul industriei creative din România.


90,00 lei

Tricourile sunt fabricate din bumbac organic 100%, sunt certificate Fair Wear și au aprobare PETA (adică niciun om nu a fost exploatat de pe urma fabricării lor și niciun animal nu a avut de suferit).

Design-ul este made in RO, ilustrat de către Mădălina Matache, iar print-ul este realizat tot în România, la Printoteca, folosind echipamente de ultimă generație ce oferă rezistență în timp (tehnologie DTG – Direct To Garment și uscare în cuptoare cu aer cald).

  • Modelul roz (Jazzer Pink) are o croială clasică, medium fit, și o densitate lejeră a materialului, de 150g./mp. | pentru modelul acesta, îți recomandăm să comanzi numărul pe care îl porți în mod normal
  • Modelul alb (Chiller White) are o croială cu umeri căzuți, relaxed fit, și este încă și mai lejer, cu o densitate a materialului de 120g./mp. | pentru modelul acesta, îți recomandăm să comanzi cu un număr mai mic decât porți în mod normal