#CuInimaLaPurtător este o colecție de accesorii minimaliste din lemn, o colecție creată pentru cei care cred în libertate, în toleranță, în umanitate.
Este o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii – inima.
Colierele din colecția specială Curcubeu sunt inspirate de mișcarea LOVE4ALL de respect față de diversitate și de susținere a drepturilor persoanelor LGBT și, respectiv, de mișcarea ”Totul va fi bine”, pornită în Italia pentru ca oamenii să își ofere sprijin emoțional unii celorlalți în perioada dificilă prin care trecem cu toții.
Pe verso, pentru contrast și simbolistică, inimile sunt vopsite în nuanța roșu intens, respectiv negru abanos.


100,00 lei

Pandantivele sunt prelucrate din placaj din lemn de mesteacăn și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită.

Vin în cutii de carton alb sidefat, stanțate cu inimă aurie, pentru ca bucuria cadoului să fie completă. ♥️

Poți alege modelul LOVE4ALL cu 6 nuanțe în curcubeu și roșu intens pe verso sau modelul Totul Va Fi Bine cu 7 nuanțe în curcubeu și negru abanos pe verso.

*dacă ai comandat mai multe produse pentru tine și nu le dorești împachetate separat, te rog să ne precizezi acest lucru în câmpul „note comandă” de pe pagina de check out. For the love of nature. 🌳

Golește