#CuInimaLaPurtător este o colecție de accesorii minimaliste din lemn, o colecție creată pentru cei care cred în libertate, în toleranță, în umanitate.
Este o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii – inima.
Vrei să îi oferi cuiva o inimă cadou și să poarte un mesaj din partea ta? Sau poate vrei să porți tu mereu cu tine un mesaj care să te inspire, să te motiveze, să-ți dea putere. Poate fi un cuvânt, un nume sau un simplu ”Te iubesc”. Te rugăm doar să te încadrezi în cel mult 15 caractere.


75,00 lei

Pandantivele sunt prelucrate din placaj din lemn de mesteacăn și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită.

Culoarea de pe față o alegi din colecția de nuanțe disponibile, iar cuvântul/mesajul pe care îl dorești scris pe spate (cel mult 15 caractere), îl completezi în formularul de mai jos.

*dacă ai comandat mai multe produse pentru tine și nu le dorești împachetate separat, te rog să ne precizezi acest lucru în câmpul „note comandă” de pe pagina de check out. For the love of nature. 🌳

Golește