E ceva special în forma unei semiluni. Ceva feminin, ceva misterios, ceva ce îndeamnă la contemplarea sinelui, iar asta am căutat să transpunem și noi în colecția de coliere MOON - Serenity.
Pandantivele, lucrate în același stil clasic, minimalist, sunt disponibile în două variante: modelul clasic (cu colțurile în lateral) și modelul "witchy" (cu colțurile în jos).


(16 recenzii de la clienți)

70,00 lei

Pandantivele sunt prelucrate din lemn de plop și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, le poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită. Șnurul negru, textil, are doar 1 mm. grosime și lungime reglabilă.

Vin împachetate individual, în cutii elegante personalizate cu numele colecției, ștanțate “eco-friendly” și cu certificare Fairtrade și FSC.

Colecția este disponibilă în 8 nuanțe metalizate și perlate, dar și în nuanțele clasice alb, gri ceramic și negru abanos.

*dacă ai comandat mai multe produse pentru tine și nu le dorești împachetate separat, te rog să ne precizezi acest lucru în câmpul “note comandă” de pe pagina de check out. For the love of nature. 🌳