E ceva special în forma unei semiluni. Ceva feminin, ceva misterios, ceva ce îndeamnă la contemplarea sinelui, iar asta am căutat să transpunem și noi în colecția MOON - Serenity.
Cerceii, lucrați în același stil clasic, minimalist, sunt disponibili, într-o serie limitată, în două variante: cu șurub și atârnători.


70,00 lei

Cerceii sunt prelucrați din placaj de mesteacăn și vopsiți manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistenți la apă, adică îi poți purta și în zilele ploioase, nu e nicio problemă dacă le stropești și, dacă e nevoie, îi poți curăța cu o cârpă moale, usor umezită. Tortițele sunt din oțel chirurgical, potrivite și pentru cele mai sensibile urechi, iar dopurile sunt din silicon. 

Vin în cutii elegante din carton alb “eco-friendly” și cu certificare Fairtrade și FSC, stanțate cu inimă aurie, pentru ca bucuria cadoului să fie completă. ♥️

Colecția, în ediție limitată, este disponibilă în 6 nuanțe metalizate: auriu, argintiu, cupru, dusty pink, midnight blue și enchanted forest green. Poți vedea cum arată în paletarul de aici.

*dacă ai comandat mai multe produse pentru tine și nu le dorești împachetate separat, te rog să ne precizezi acest lucru în câmpul ”note comandă” de pe pagina de check out. For the love of nature. 🌳