#CuInimaLaPurtător este o colecție de accesorii minimaliste din lemn, o colecție creată pentru cei care cred în libertate, în toleranță, în umanitate.
Este o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii – inima.


30,00 lei

Inimile miniaturale de pe brățară sunt prelucrate din placaj din lemn de mesteacăn și vopsite manual cu culori acrilice pe bază de apă. Au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă, adică le poți purta și atunci când plouă și nu e nicio problemă dacă le stropești. Cu toate acestea, dacă plănuiești să nu o mai dai jos de la mână, trebuie să știi că, deoarece sunt vopsite cu acrilice pe bază de apă, ușor, ușor, culoarea se va lua. Nouă ne plac și așa, e o patină frumoasă a timpului, dar dacă vrei să o păstrezi ca nouă cât mai mult timp, îți recomandăm să nu o iei cu tine în duș și în pat. ^_^ Șnurul este din material textil și este reglabil ca dimensiune.

Vin împachetate individual, în plicuri albe, sigilate cu un sticker ce poartă numele colecției și inima Mokko.

Culoarea o alegi tu, din colecția de nuanțe disponibile.

*dacă ai comandat mai multe produse pentru tine și nu le dorești împachetate separat, te rog să ne precizezi acest lucru în câmpul „note comandă” de pe pagina de check out. For the love of nature. 🌳

Golește