Pandantiv “Cu Inima la Purtător”

„Cu Inima la Purtător” este o colecție de pandantive purtătoare de mesaje cu tâlc. Pe o parte, pentru ceilalți, o inimă mare și roșie. Sau verde, albastră, așa cum o vrei tu… Pe cealaltă parte, pentru tine, un mesaj. Un mesaj personalizat, scris de mână, care să-ți fie aducere aminte a acel „ceva” în care crezi cu tot sufletul sau care vrei să-ți fie sprijin în viața de zi cu zi.

În realizarea pandantivelor folosim doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice non-toxice, pe bază de apă.

Pandantivul clasic are următoarele dimensiuni:

  • 6.5cm înălțime
  • 6.5cm lățime
  • 1cm grosime

Cost materiale + manoperă: 70 de lei.

Poate să fie la tine în: 3 – 5 zile lucrătoare.*

*estimare valabilă pentru livrare personală în București; în afara Bucureștiului, livrarea se face fie prin Poșta Română (gratuit), fie prin Fan Curier (20 de lei).

Ce poți personaliza:

  • culoarea – avem majoritatea culorilor de aici și de aici, iar ce nu avem încercăm să aducem 🙂
  • mesajul – aici ai libertate completă! 🙂 în plus, poți să soliciți și o variantă fără mesaj – poate doar cu aspect vintage pe una dintre părți?
  • gradul de aspect vintage și forma bulei cu mesaj ( cu mențiunea că nu pot fi făcute două inimi la fel – fiecare este diferită prin fibra lemnului din care provine, iar prelucrarea 100% manuală îi dă acea unicitate care o face să fie a ta 🙂 )

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj și noi promitem să îți răspundem în cel mult 24 de ore! 🙂

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Mesajul tău pentru noi