Mărturii ”Ia cu tine și inima, inima mea!”

Când am avut noi nuntă, anul acesta, în mai, am căutat să găsim niște mărturii potrivite în povestea noastră cu natură și cu inimi. Nu am găsit nimic care să nu ni se pară a fi ori kitchos, ori foarte scump, astfel încât am hotărât să ne facem singuri mărturiile, după chipul, bugetul și asemănarea noastră. Am făcut 80 de căsuțe de lemn și am pictat 80 de inimioare care să ajungă apoi în casele invitaților noastre ca simbol nu doar al iubirii noastre, ci al iubirii în general. Toată lumea s-a îndrăgostit de ele. 🙂

mokko - Mărturii Căsuțe Lemn

La mokko, mărturiile de nuntă nu se produc în serie, astfel încât nu avem un stoc. Le realizăm doar la comandă, în seturi de câte 50 de bucăți. Căsuțele sunt personalizabile, astfel încât să se încadreze în peisajul nunții voastre, iar pentru realizarea lor folosim doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice non-toxice, pe bază de apă. Spune-ne în ce culori ai vrea să fie pictate acoperișurile și dacă vrei altceva pictat în loc de inimi.

Căsuțele din imagine au următoarele dimensiuni:

  • 3.5cm înălțime
  • 2cm lățime
  • 2cm adâncime

Cost materiale + manoperă pentru un set de 50 de căsuțe: 350 de lei.

*Pot fi făcute și breloc, caz în care costul pentru un set de 50 de bucăți este de 500 de lei. 

Pot să fie la tine în: 10 – 15 zile lucrătoare.

Ce poți personaliza:

  • culorile – poți să ne spui câte căsuțe vrei cu acoperiș albastru, câte cu acoperiș roz, etc.
  • modelul de pe pereții căsuțelor – poate vrei să apară numele voastre, poate vrei o stea în loc de o inimă…

În funcție de modificările pe care le aduci modelului, prețul poate rămâne același sau se poate modifica în funcție de cum se schimbă costul manoperei.

Vrei să faci o comandă sau să ne întrebi ceva cu privire la acest produs? Lăsă-ne un mesaj și noi promitem să îți răspundem în cel mult 24 de ore:

Numele tău

Adresa ta de email

Numărul tău de telefon

Mesajul tău pentru noi